Bangla ni tak mengaku asal usul demi nak try awek melayu..hahahah





 LAWAK!! Bangla "Mengayat" Awek Melayu Di FB Kena Bahan

Bangla ni tak mengaku asal usul demi nak try awek melayu..



Gomez terjumpa satu komen ni, dalam page group KAMI SINGLE.. dua orang mamat Bangladesh ni dok berbalah. Apa yang lawaknya.. Kawan mat bangla sorang ni lupa daratan, tak nak mengaku mai dari Bangladesh.

Al kisah, mat bangla ni update status kat dalam page Kami Single ni, kononnya nak ekjas awek Malaysia la keluar dating. Bila tengok ayat mat bangla ni tulis.. nampak la macam dia orang tempatan sikit-sikit.

Tapi yang spoilnya ‘sudi’ jadi ‘sudai’ hahahaaaa ! Dah la kantoi situ, Bahasa Melayu pun dah tak betul. Bertambah kantoi bila kawan senegara sendiri pulak pi komen macam tu dekat status mamat bangla ni.

Kehkeh ! Orang nak ekjas awek Melayu dia pi kacau daun pulak. Bergaduh la dorang berbalas komen.. yang lawaknya si mat bangla ni tak mau mengaku yang dia mai dari Bangladesh, si kawan dia pulak asyik dok tanya haha !

Apa la mamat Bangladesh pun ada jugak yang jenis kacang lupakan kulit, kesian family dia kat kampung.

Sumber: http://sembangmerdeka.blogspot.my/2015/10/lawak-bangla-mengayat-awek-melayu-di-fb.html





http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
1 Komentar untuk "Bangla ni tak mengaku asal usul demi nak try awek melayu..hahahah"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info